Sunday, July 28, 2019

Luchtbevochtiger: voordeel en schade, beoordelingen, mening van artsen en gebruikers

Moderne technologie zorgt voor een comfortabele en gezonde omgeving thuis, op het werk, in openbare en commerciële gebouwen. Ondanks wijdverbreid gebruik kunnen sommige gebruikers de vraag of een luchtbevochtiger echt nodig is, niet beantwoorden. De voordelen en schade, de mening van artsen, beoordelingen van experts en huidige eigenaren - de informatie in dit artikel helpt u de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van apparatuur in deze categorie.

Wat is geïnstalleerd in de luchtbevochtiger van het appartement


Als een droge huid optreedt, kan het probleem worden opgelost met een crème. Het constante gebruik van cosmetica schaadt echter de functionaliteit van de natuurlijke mechanismen van het menselijk lichaam. De wens van fabrikanten om geld te besparen gaat gepaard met het gebruik van ingrediënten die onveilig zijn voor de gezondheid. Het aanbrengen van een beschermende laag op het gehele oppervlak van het lichaam is een lange procedure.

Dit voorbeeld verklaart duidelijk de moeilijkheden die zich in de praktijk voordoen bij de verkeerde keuze van de methodologie. Een redelijkere oplossing is om thuis een moderne luchtbevochtiger knussehuis.nl te installeren. De techniek zal de lucht verzadigen met levengevend vocht in de juiste verhoudingen. Het ondersteunt automatisch ingesteld niveau. De gebruiker wordt tijdig geïnformeerd over de noodzaak om de tank aan te vullen en andere serviceacties uit te voeren.
Algemene definities en officiële vereisten

Deze tabel toont gegevens over het watergehalte per luchtvolume en de temperatuur waarbij zich condens op de oppervlakken van objecten vormt (absolute vochtigheid in g per 1 kubieke meter / dauwpunt in ° C).
Door deze gegevens zorgvuldig te onderzoeken, kunnen we de oorzaak van luchtontvochtiging in de winterperiode achterhalen. Bij lage temperaturen kan het onvoldoende vocht bevatten. De overeenkomstige negatieve verandering in parameters vindt plaats tijdens het luchten van de kamer.
Het vernietigt ook lijmen op waterbasis, activeert corrosie. Met deze factoren wordt rekening gehouden bij het opstellen van bouwnormen. In overeenstemming met de huidige staatsnormen is de grenswaarde voor relatieve vochtigheid beperkt tot niveaus van 60/65 procent (respectievelijk winter / zomer). De optimale waarden worden bepaald door bereiken: 30-45% / 30-60%.
In dit voorbeeld beschouwen we een typische techniek in deze categorie. Een ultrasone vernevelaar is hier geïnstalleerd. Hoogfrequente oscillatie van de werkplaat wordt niet gevoeld door menselijk gehoor. Dit effect creëert de kleinste waterdeeltjes met een laag stroomverbruik (30 W / h). Een dergelijk apparaat kan gebouwen tot 50 vierkante meter bedienen. met een plafondhoogte van niet meer dan 3 m.

De volgende zijn andere belangrijke functies:


 •     Grote ingebouwde capaciteit (6 l) is voldoende om de prestaties tot 45 uur in continue modus te behouden.
 •     De ingebouwde hygrostaat ondersteunt automatisch door de gebruiker het vochtigheidsniveau.
 •     Achtergrondverlichting vereenvoudigt de bediening 's nachts.
 •     De timer wordt gebruikt om een ​​individueel tijdsschema in te stellen voor het inschakelen.
 •     In de "nacht" -modus voert de technicus zijn functies zo stil mogelijk uit.
 •     Een speciaal filter biedt bescherming tegen kalkaanslag.
 •     Indien nodig kunt u de optie "Smaken" gebruiken.

Sommige modellen zijn bovendien uitgerust met een afstandsbediening, ionisatie-, ozonatie- en desinfectie-eenheden.
Bij deze techniek wordt het gewenste resultaat verkregen in het proces van kokend water. De temperatuur van de stoom wordt verlaagd tot een veilig niveau met behulp van speciale ontwerpelementen. Een belangrijk voordeel is de automatische desinfectie van vloeistoffen met gelijktijdige verwijdering van hardheidzouten. Het grootste nadeel is een hoger stroomverbruik.
Na deze behandeling wordt stof uit de luchtatmosfeer verwijderd, samen met allergenen, vreemde geuren en schadelijke chemische verbindingen. Eigenaren plaatsen positieve beoordelingen over luchtwassen. De voordelen en nadelen van deze en andere luchtbevochtigers worden in de volgende paragrafen van het artikel gedetailleerd besproken.

In elk geval wordt aanbevolen om bij het vergelijken aandacht te besteden aan de volgende parameters:


 •     primaire kosten en uitgaven tijdens het gebruik van vervangbare elementen, onderhoud;
 •     elektriciteitsverbruik, geluidsniveau;
 •     maximale duur van de bedrijfscyclus;
 •     apparatuur met besturings- en automatiseringsmiddelen.

Hoe een luchtbevochtiger te gebruiken: de voordelen en schade, de mening van artsen, beoordelingen van eigenaren


Bovenstaande gegevens bevestigen het ontbreken van duidelijke normen die de selectie en het gebruik van de juiste technologie kunnen begeleiden. Subjectieve sensaties zijn een extreme luchtvochtigheid van meer dan 75-80%. Droogte veroorzaakt onaangename reacties van 30-35% of minder. Om erachter te komen of u ziek kunt worden van een luchtbevochtiger, is het noodzakelijk om de aanbevelingen van gespecialiseerde artsen te bestuderen.
Moderne luchtbevochtiger: de voor- en nadelen voor de gezondheid volgens experts

Ervaren fysiologen bevelen aan om de concentratie water in de atmosfeer van een woning op een niveau van 35% tot 65% te houden (hierna wordt de relatieve vochtigheid aangegeven als een percentage).

No comments:

Post a Comment